Labels

Sunday, 1 April 2012

GOTONG ROYONG KAMI ^_^

Views
WAH SEMANGAT !!!

INILA KENANGAN SAYA BERSAMA MEREKA ^_^

SANTAI...

LETIH,REHAT SEBENTAR BERSAMA REVIVE

EYAHHH!!BERAT NYER...

PULANG KE TEMPAT ASALMU..HEHEHE

Assalamualaikum..ha!!di sini saya nak share cerita tentang GOTONG ROYONG KAMI di uniKL MFI .uhhh..besh walaupun dalam keadaan hujan renyai2..kami tetap bertungkus lumus membersihkan kawasan yang perlu dibersihkan oleh group kami.Memang santai giler arh!Kami diberi tugas untuk membersihkan kawasan di sekitar surau dan tepi padang..ha!apa lagi,memang kiteowng bersungguh-sungguh la wat keje kan..dengan lereng-lereng bukit kat padang 2 pown kami  bersihkan sampai 1 daun pown xde..hahahaha...time kat situ jugak larh kami bersantai bergambar kan..hehehehe.itularh kenangan masa saya disini..sebelum saya meninggalkan mereka ..bila pikir-pikir balik,rasa macam sekejap jer saya disini..urm...sedey lar pulak kan..ada lagi brape bulan jer,dalam sebulan lebih jer lagi saya disini..mesti saya akan merindukan mereka..huhuhuhu..Sehingga kita berjumpa lagi di lain entry...gud bubbye!!! heheehehe
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA KE LAMAN BLOG SAYA ^_^

1 comment:

6 Ribena Babies said...

Hu..hu..sedeynya post...
Whatever, no joy no fun...
Ambil semuanya sebagai satu ibadah dalam pekerjaan...
& the most important thing, jgn lupakan kami....