Labels

Thursday, 8 March 2012

Views
Majlis berbuka puasa DIB3B 2011 ^_^

Berkayak time softskills ^_^

I love Langkawi ^_^

 
Langkawi ^_^



MEMORI SAYA


Assalamualaikum semua ! ^_^
Entry kali ini saya nak share tentang penghijrahan saya ke Langkawi ^_^
Hurm I love it!Best sangat2..
Kalau berpeluang lagi saya nak pegi ke Langkawi
Kat sana besh sangat,time g sana kitowg g 4 ari 3 malam
g pown ngan senior2 sem 5,dieowg sume sporting ^_^
Trima kasih kerana sudi bagi saya join untuk program akak2 n abg2..
Masa baru sampai 2,kenangan tido beramai2 dalam bilik n rumah En Fahmi..
hahaha..kelakar sangat2!bergelimpangan *_^
Thankz sangat2,even masa nak balik 2 penat sket lar kan.
Mana x nya setiap hari g sana sg sini,xdduk diam dah..hahahaaha
kelakar larh...Paling xley lupe time naik BANANA BOAT,seronok sangat!
Hope pas ni dapat naik lagi..hehehe
N satu ag xdapat lupe masa gayat dalam CABLE CAR ^_^
Kihkihkihkih..bile ingat balik rasa nak gelak sangat,xley bla..
Sampai terdduk2 atas lantai..padahal da ada kerusi disediakan..hahahaha
Habis kena bahan jer ngan akak n abg..kelakar arh..Then masa naik boat, MANGROOVE 2 wow!!rasa
tercabar n bebas gler!!Tenang sangat!dapat rasa air laut,tahap kemasinannya,
dapat tengok spesis ikan,helang,n gua2..
fuhhh!!!seronok sangat sampai masa 2 jaket keselamatan pown terjatuh dalam air,coz bot laju sangat.
^_^Kenangan terindah la beb!!ahahaha
Papepown kowang memang besh r!!!TERBAEKKK!!!Bak kate BOBOIBOY..hahahhaha
Nak g lagi,nak g lagi,nak g lagi!


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA KE LAMAN BLOG SAYA ^_^

No comments: